Meny

Magi er morsomst når alt går galt

Forventningene stiger rundt et imponerende, uforståelig trylletriks. Så deiser dama som egentlig skulle sveve over bakken. Se dette og andre tryllenumre som gikk galt her.

Vi forventer at et trylletriks skal gå som planlagt, og etterlate oss i undring over hvordan det var mulig å gjennomføre. Det er kanskje derfor det er ekstra morsomt for publikum når det går galt for illusjonisten.

I videoen øverst i artikkelen forsøker en tryllekunstner på gata i London å få en kvinne til å sveve. Men det ender med knall og fall, og et litt flaut bukk på slutten.

Enda mer pinlig blir det når trikset går galt på tv, og programlederen ler hele veien gjennom resten av nummeret:

I talentshow har man bare én sjanse til å imponere dommerne. Men i de neste to videoene er dommerne alt annet enn bergtatt:


I den neste videoen er likhetene mange med framføringen på gata i London, men denne gangen skjer det på en scene.

Noen ganger kan et mislykket tryllenummer være direkte farlig, som i denne der tryllekunstneren ender opp med å spidde hånda.

Hva gjør man som tryllekunstner når korttrikset faller sammen som… et korthus. Tryllekunstneren i videoen under, vet i hvert fall hvordan han får seg selv til å forsvinne. (NB! Det er stor fare for at hendelsene i denne videoen er arrangert):

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus