Mann (62) dømt til å sitte i veikryss

Etter 15 år med spytting, rasisme og kasting av hundbæsj, ble både naboene og dommeren lei 62 åringen fra Ohio.

Det var i South Euclid, Ohio, 62 år gamle Edmond Aviv ble pålagt av den lokale domstolen til å sitte i et veikryss med et skilt som kunne informere naboer og forbipasserende om at han mobber barn.

Den uvanlige straffen kommer som et resultat av en nabokrangel som hadde vært pågående i over 15 år. Krangelen mellom Aviv og nabo Sandra Prugh var ikke en harmløs nabokrangel over en lånt kopp sukker og det gikk så langt at Prugh til slutt fryktet for familiens sikkerhet.

Les også: Se hva norske naboer krangler om

Prugh, som bor sammen med sin demente ektemann, paralyserte sønn og to adopterte barn, opplevde daglig at naboen spyttet etter dem, og til tider smørte han hundeavføring på bilens frontrute og på sønnens rullestolrampe.

Se video: Far flyttet soverommet til datteren ut på gata som straff

Aviv, som nå er pålagt sinnemestringskurs, synes selv, ifølge Dallasnews, at straffen var for streng, men har likevel beklaget seg i et brev til nabofamilien.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus