Ukas mest sette videoer:

UFO-observasjon fenget leserne

UFO-observasjon fenget leserne
UFO-observasjon fenget leserne

Mystiske lys på viltkamera og læreren som blir grundig lurt av aprilsnarr er blant de mest sette videoene på ABC Nyheter denne uka. Sjekk ut disse og flere historier her.

Her fanges UFOen opp på viltkamera

De mystiske lysene henger i lufta, og lyser opp rådyr i skogene i Mississippi. Se bildene av UFOen som viltkameraet fanget opp. Les artikkelen

Student sjokkerte lærer med tidenes aprilnarr

En professor på The Aquinas College i Michigan har en regel om at hver gang en av studentenes telefoner ringer, må de svare den mens de har på høyttaler. 1. april slo regelen hardt tilbake på ham...

[video id="8OHDsA0PtkqeGniDlOxkbQ" width="680" height="382"]

Her filmer de på innsiden av kjempehullet i Oslo

Geotekniker Bjørn Kalsnes fra Norges geotekniske institutt fulgte med på TV-skjermen til vann- og avløpsetaten, da de sendte et kamera ned i det store hullet på Sagene. Les artikkelen.

Reklamen Singapore ikke vil at du skal se

En reklamefilm for Singapore Tourism er så dårlig at den har blitt superpopulær. Da fjernet turistbyrået videoen fra siden sin. Sjekk om du orker å se hele. Les artikkelen.

Angelina (8): – Jeg håper jeg blir en stor stjerne

Angelina Jordan har tatt både Norge og verden med storm med sin dype soulstemme. Hun er en liten jente med store ambisjoner. Les også: Angelina (8) gir Norge gåsehud med stemmen sin.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus