Dyrene tok farvel med kreftsyke Mario (54)

Døende Marios siste møte med dyrene han passet på har nå rørt en hel verden.

54 år gamle Mario hadde i over 20 år jobbet som renholdsarbeider i Diergaarde Blijdorp Zoo i Rotterdam, Nederland.

Da han fikk diagnosen uhelbredelig kreft, ba han i et siste ønske: Å kunne møte dyrene i dyreparken en aller siste gang for å ta farvel.

I samråd med nederlandske Ambulance Wish Foundation fikk man rullet inn sykehussengen i dyreparken og spesielt møtet med sjiraffene ble et rørende øyeblikk. En av sjiraffene velger å ta et siste farvel med Mario.

Se det hjertevarmende møtet i videoen øverst i artikkelen.

– Spesielt øyeblikk

– Disse dyrene kjenner han igjen og de kunne merke at det ikke sto bra til med han, sa Kees Veldboer grunnlegger av det nederlandske Ambulane Wisk Foundation til den nederlandske avisa Algemeen Dagblad , ifølge The Daily Mail.

Se også: Her får de kreftssyke et sekund uten bekymringer

– Det var et veldig spesielt øyeblikk. Du kunne se at han strålte.

Tok farvel

Mario var psykisk utviklingshemmet og han ba etterpå om å få et øyeblikk til å også si farvel til sine tidligere kolleger.

– Det var veldig flott at vi kunne jobbe med det siste ønsket til denne mannen, sier Veldboer.

Les også: Den døende faren fikk være med i datterens bryllup

Den veldedige organisasjonen spesialiserer seg i å frakte sengeliggende uhelbredelige syke for å innfri deres siste ønske.

Det er mange som ønsker å innfri døendes siste ønsker. Lille Devin (14) ønsket å feire jul, men visste ikke om han ville leve lenge nok. Da valgte hele byen Oak Harbour å fremskynde jula. Se den rørende videoene under:

Personvernpolicy