Stor interesse for gratis feriehus i Spania

Stor interesse for gratis feriehus i Spania
Stor interesse for gratis feriehus i Spania

En reportasje om billige og gratis feriehus i Spania ble den mest sette videoen hos ABC Nyheter den siste uka. Like bak fulgte en unik oppdagelse i Peru, og en mannevond katt. Se videoene her.

Spanske feriehus gis bort gratis

Stor utflytting fra den spanske landsbygda gjør samfunnene desperate etter nye innbyggere. Dermed selges hus og hele grender for svært lave priser. Noen eiendommer er til og med gratis. Det har skapt muligheter særlig for utlendinger.

Helt spesielle skjelett funnet i Peru

Noe lignende de 3000 år gamle skjelettene etter to voksne, en tenåring og et barn har arkeologene aldri sett før. For dette er de første restene man har funnet etter menneskene som var i Peru før inkaene.

Her lures uteligger til å tro han har vunnet i lotteri

For andre uke på rad ligger denne saken på topplista over ukas mest sette videoer hos ABC Nyheter. Rahat filmet det hele, da han lurte en hjemløs i St. Louis i USA til å tro han hadde vunnet i et lotteri. Men uteliggeren gikk heldigvis ikke tomhendt fra spøken. (Les artikkelen)

Katten Lux holdt familien som gissel

Det ble en skikkelig kattepine for familien etter at huskatten Lux gikk løs på familien syv måneder gamle baby. Familien i Portland så seg nødt til å låse seg inne på et soverom og ringe politiet.

Her får lærerne lese elevenes mobbemeldinger om dem

Vær forsiktig med hva du skriver på sosiale medier. Du vet aldri hvor det kan ende opp.(Les artikkelen)

Se forrige ukes mest sette videoer her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus