Meny

Syklist fulgte GPSen – Havnet på motorveien

Skulle bare finne en snarvei hjem.

Bilister på vei hjem fra jobb fikk seg en skikkelig støkker tirsdag da en syklist hadde forvillet seg ut på motorveien M23 ved Surrey, sør for London.

Trafikkameraer fikk filmet den forvirrede syklisten, som tråkket noe desperat på pedalene i veiskulderen, mens bilistene suste forbi. Det hele skjedde i tillegg midt i rushtrafikken.

Se hendelsen i videoen øverst i artikkelen.

Til slutt ble det kalt ut en politikonstabel til å dirigere syklisten bort fra motorveien. Politibetjent Phil Dix sier at syklisten hadde griseflaks.

– Syklisten hadde tydeligvis forsøkt å ta en snarvei hjem fra jobb og fulgte en navigasjons-app på mobiltelefonen. Det er utrolig heldig at dette endte bra og at syklisten ikke ble skadet eller verre. Spesielt siden veien var svært glatt da han kom av motorveien, sier han til The Telegraph.

Se også: Feil vei på motorveien i 80 km/t

Politikonstabelen ga syklisten en bot på £50 før han eskorterte han trygt bort fra motorveien.

– Dette er et godt eksempel på hvorfor bilister alltid bør være oppmerksomme og årvåkne på veien, siden man aldri vet hva som kan skje på din reise, sier Dix til telegraph.co.uk.

Se også: Syklist angrepet av aggressiv bilist

Syklisten er langt fra det eneste som har forvillet seg ut på motorveien. Videoen under viser en okse som hadde rømt fra slakteriet og fikk et ublidt møte med en motorsyklist på en motorvei i Kina:

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus