Meny

Pensjonistpåkjørsel ryster USA

Bilist kjørte på eldre mann på bensinstasjon.

Politiet i Las Vegas har frigjort denne overvåkningsvideoen som viser en pensjonist som, tilsynelatende uten grunn blir kjørt ned av en sint bilist ved en bensinstasjon.

Se videoen øverst i artikkelen.

Kjørte på og stakk

Videoen viser at mannen kommer gående mot selve bensinstasjonen da en bil kommer i stor fart og stanser centimetere fra mannen. Så velger bilen å sette gasspedalen i bånn og kjører over mannen. Pensjonisten blir liggende igjen på asfalten med store smerter i beina, mens bilisten stikker fra stedet.

Se også: Her blir han påkjørt av politisjefen

Ifølge Las Vegas-politiet, som har frigitt videoen for å få tips om bilisten, skal hendelsen ha hatt et forspill. Da den eldre mannen kjørte inn på bensinstasjonen, kom den andre bilen inn like foran han. Den eldre bilisten måtte da svinge unna og kjøre rundt bilen for å unngå en kollisjon.

Jakter mann i 30-årene

Etter at han parkerte og skulle til å gå mot bensinstasjonen, kom den andre bil mot han igjen i stor fart.

Se også: Bestemor og Joao Pedro overlevde mirakuløst trafikkulykke 

Den eldre mannen er ikke identifisert og det er ukjent hvor store skader han fikk. Politiet leter fortsatt etter bilen, en Honda Accord og vitner har beskrevet sjåføren som en hvit mann i 30-årene.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus