Meny

Nygjerrige geiter, hard landing og en død bigfoot

Nygjerrige geiter, hard landing og en død bigfoot
Det er virkelig en salig blanding med videoer som har fanget lesernes oppmerksomhet denne uka. Sjekk ut de aller mest sette videoene på ABC Nyheter denne uka.

Dette skal være en død bigfoot

I nesten to år har Rick Dyer hevdet at han skjøt og drepte en bigfoot. Nå viser han fram det han sier er liket mot betaling. Se videoen og døm selv. Les mer her.

Sjekk den harde landingen

Det ble en mildt sagt hard landing i sterk vind for dette Boeing 767-flyet. Videoen er fra Birmingham Airport. Kapteinen klarte ikke å unngå at flyet ristet og svaiet fra side til side, før det spratt bortover rullebanen etter landing.

Geitene kan ikke dy seg

De finne ut hvordan denne stålgreia funker. Den franske YouTube-brukeren Max Murs har lagt ut videoen uten videre beskrivelse eller lyd. Likevel har den tatt av som en farsott på nettet. Se den og le!

Hvem er i puben midt på natten?

Eieren av en av Storbritannias eldste puber hevder han filmet et spøkelse på overvåkningskameraet natt til fredag. Eier Tony Dooley sier dette er det siste som ble filmet på kameraet før det mystisk slo seg av. Les mer her.

OL-utøver: - Det er en ulv på hotellet mitt!

Det amerikanske aketalentet Kate Hansen sier hun filmet en ulv i hotellet sitt under OL i Sotsji. Hun la ut videoen på Youtube- og twitterkontoen sin med teksten: En ulv i gangen min?!? Natt til fredag ble det avslørt at videoen var en spøk. Les mer her.

Hadde du hjulpet den kalde gutten?

SOS-barnebyer ville finne ut av hvordan folk i Oslo reagerte på et barn som sitter alene og fryser på et busstopp. Videoen har siden gått verden rundt. Les mer her.

Se flere av ukas videoer:

«Død» mann vil erklæres levende etter over 20 år

Hun gir deg kos for penger

Høyre-ordfører i fylleprogram på TV

Fant verdens eldste spor etter tanntroll

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus