Meny

OL-utøver: – Det er en ulv på hotellet mitt!

Hotellene i Sotsji har i forkant av OL fått mye kritikk for å ikke være ferdige og for de etterhvert så berømte dobbelt-toalettene. Men denne hotellklagen overgår nok det meste.

Dagens store snakkis fra OL i Sotsji er uten tvil denne videoen som får sosiale medier til å koke over.

Det amerikanske aketalentet Kate Hansen la onsdag ut en video av det som tilsynelatende skal være en ulv eller en stor hund, som går rundt i gangen på hotellet hennes.

Farsott på nettet

Hansen har lagt ut videoen på sin Youtube- og twitterkonto med teksten: «Det er en ulv i gangen min?!?».

Les også: Forbered deg på et intimt OL i Sotsji

På under et døgn har videoen fått over 200.000 visninger og over 600 kommentarer på YouTube. Der er brukerne svært uenige om hva slags dyr det er som vandrer i hotellgangene i Sotsji.

– Må være en hund

Flere brukere hevder at det må være en husky-hund, mens andre mener at det ligner med på en ulvehund eller slags blandingshund. Et bruker kom med et svært aderledes alternativ:

– Det er Vladimir Putin om natten. Han får menneskelig form ved soloppgang.

Hva mener du? Se videoen øverst i artikkelen og døm selv.

SISTE: Natt til fredag norsk tid innrømmet den amerikanske talkshowverten Jimmy Kimmel at ulvevideoen er en bløff, skriver blant annet Time.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus