Meny

Ukas mest sette videoer:

Blotting på catwalken gikk til topps

Blotting på catwalken gikk til topps
En blotter som kastet seg opp på scenen under moteuka i New York, tvillingsøstre som fant hverandre på Facebook og et luftballongstunt som gikk galt. Her er ukas mest sette videoer hos ABC Nyheter.

Her blotter han seg på catwalken

Urokråka Vitalii Sediuk har flere ganger sneket seg inn der han ikke skal være i offentligheten. Denne gangen kastet han klærne på catwalken under moteuka i New York.

Fant tvillingsøstra på Facebook

Samantha Futherman (25) fra New York trodde ikke kun hadde noen biologiske søsken. Så fikk hun plutselig en melding på Facebook fra Frankrike, som viste seg å være fra hennes tvillingsøster, Anais Bourdier. Hør den utrolige historien om tvillingsøstrene som endelig fikk møte hverandre.

TV-reporter reddet mann fra togsporet

Plutselig ble reporteren selv en del av historien de laget, da han måtte redde mannen som skled ned på sporet. Alt ble fanget på video.

Her går luftballong-stuntet galt

To franske våghalser ville prøve å gå på en slakk line mellom to luftballonger i luftrommet over Pyreneene mellom Frankrike og Spania. Det skulle vise seg å være vanskeligere enn forventet. Det var nok derfor lurt å sikre seg ved å ha en fallskjerm på ryggen

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus