Meny

Disse frieriene tar kaka

Disse frieriene tar kaka
Trenger du romantisk inspirasjon på Valentinsdagen? Da kan kanskje disse helt spesielle frieriene fra inn og utland gi deg inspirasjonen du trenger.

Valentinsdagen er her og mange bruker dagen til å pleie kjærligheten. Noen tar det ekstra skrittet og velger  å gå ned på et kne for sin kjære. Vi har samlet de beste og mest spektakulære frieriene, se de under.

Fridde på Valen-show

Vi begynner med Wiggo Haugebø fra Harstad, som slo seg sammen med Kristian Valen  og fikk gå opp på scenen mot slutten av showet hans i Harstad. Les hele historien her. Se videoen under:

Ble «pågripet»

Matt fra USA kjørte en mer dramatisk variant. Han fikk politiet til å «pågripe» han for så å kunne fri til kjæresten. Se videoen under:

I mobilspill

Cassie var så hekta på mobilspillet Dots at kjæresten Matt gikk til det skrittet at han fikk selskapet til å lage en helt spesiell versjon til Cassie. Plutselig dukket det opp en beskjed midt i spillet:

Det ingen skulle se

Øyeblikket da Joel fridde til kjæresten skulle holdes hemmelig, men det hele ble foreviget av en fotograf som tilfeldigvis passerte. Se video under.

Sjokkerte

Brian Thompson gjorde kjæresten Carlie ekstra nervøs før han stilte det store spørsmålet. Hadde du turt  si nei til dette?

Hundefrieri

Også i dyrenes verden kan kjærligheten blomstre. Her frir hunden Ramona til selveste presidenthunden Bo Obama:

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus