Vrange unger og farlige sjåfører

Vrange unger og farlige sjåfører
Vrange unger og farlige sjåfører

En morsom reaksjon fra en treåring, en skummel manøver fra en lastebilsjåfør og en heltedåd. Alt dette og mer til ser du igjen i ukas mest sette videoer på ABC Nyheter.

Her går der galt for lastebilsjåføren

Da Ole Sperle så at denne lastebilen vinglet fram og tilbake på E16 ved Valdres, satte han på dashbordkameraet. – Jeg visste at det kom til å gå galt, og er bare glad han ikke tok livet av noen, sier han til ABC Nyheter. Les hele saken.

Cambria (3) ble IKKE glad for en lillebror

Videoen av familien som får vite kjønnet på det kommende barnet, går nå sin seiersgang på nettet. Men det er ikke alle som er like glade. Les hele saken.

Se Ove redde Sankt bernhardshunden

Kona Stine filmet hele redningsoperasjonen da en Sankt bernhardshund hadde falt gjennom isen i Førre i Rogaland. Ove Karlsen med dykkersefikat og flere sikkerhetskurs, reddet den fremmede hunden fra en sikker død i januar 2013. Nå har heltedåden fått oppmerksomhet internasjonalt. Les hele saken.

Ser du problemet med dette toalettet?

En journalist som skal dekke OL i Sotsji har filmet et av toalettene. Det er noe som ikke stemmer helt... Les hele saken.

Bilen forsvant i synkehull

Familien Conran forsto ingenting da bilen plutselig var borte. Rett under den hadde bakken åpnet seg, og laget et ni meter dypt hull.

Se flere av ukas videoer:

Derfor flyr fuglene i V-formasjon

Forbered deg på et intimt OL i Sotsji

Avslørt da hun bestilte leiemorder

Snøen begravde en hel landsby i Italia

Kastet katt - må i fengsel

Se flere videoer på ABC Nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus