Ukas mest sette videoer:

Båter og bestemødre på topp

Båter og bestemødre på topp
Båter og bestemødre på topp

Bestemødre og store båter er godt representert blant ukas mest sette videoer hos ABC Nyheter. Gikk du glipp av disse? Eller BHen som skal forhindre tilfeldig sex? Se dem her:

Her krasjer han ferja på land - med vilje

Det ser langt mer dramatisk ut enn det egentlig er. Kapteinen sender den pensjonerte ferja rett mot land ved skipsopphuggeriet Aliaga i Tyrkia. Dette for å gjøre det lettere for arbeiderne på verftet å demontere den store ferja. Skipet «MS Pride of Calais» trafikkerte i den engelske kanal i over 20 år. Nå skal skipet med en tonnasje på over 26,000 BT gjøres om til spiker.

Bestemors mysterium løst

Da Dorothy Holm døde for atten år siden, etterlot hun seg en beskjed i en mystisk rekke bokstaver. Familien skjønte ingenting av bokstavrekken før barnebarnet Janna Holm ba om hjelp ute på nettet, for å løse mysteriet.

Her deles det «norske» cruiseskipet i to

Se da Fred Olsen-eide «Norwegian Crown» ble til den 30 meter lengre «Balmoral». Hele operasjonen med å dele opp cruiseskipet, forlenge det og male det om, tok to måneder tilbake i 2007, men denne videoen viser det hele på to minutter. (Les artikkelen)

Bestemor og Joao Pedro (5) overlevde mirakuløst brutal trafikkulykke

De to havnet midt i en trafikkulykke i byen Anapolis i Brasil og overvåkningsbildene fra ulykken er svært brutale. Det er da nesten ikke til å tro at de to slapp fra ulykken tirsdag med kun lettere skader. - Det var et mirakel fra Gud, sier bestemor Vilma Teodoro do Nascimento.

Bilist gikk løs på syklist i morgentrafikken

Den oppgitte syklisten endte opp med blåveis etter å ha konfrontert en bilist. (Les artikkelen)

Her eksploderer det i nabogalaksen vår

En supernova så nær og så stor at noe lignende ikke er sett på himmelen på 21 år, holder nå på å nå sitt toppunkt. Se før- og etterbildene av den enorme eksplosjonen her. (Les art ikkelen)

Denne BH-en skal forhindre tilfeldig sex

Det spesielle undertøyet kan være skjørtejegerens store skrekk. (Les artikkelen)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus