Meny

Barn ble reddet fra ruinene i Aleppo

Aktivister filmet de dramatiske scenene da barnet onsdag ble funnet begravet i ruiner.

Filmen dukket nylig opp på YouTube og er verifisert av nyhetsbyrået Storyful. Den viser et lite mirakel i all elendigheten som de siste årene har rammet Syria etter at borgerkrigen brøt ut.

Se den dramatiske videoen øverst i artikkelen.

I ruinene etter et angrep på området al-Ma’saranieh i Aleppo klarte aktivister å grave frem et levende barn. Til tross for å være begravet under store ruiner ser det ut til at barnet har klart seg overraskende bra og beveger både armer og hode til stor jubel fra befolkningen rundt ruinene.

Den 8 minutter lange videoen viser hvordan barnet blir oppdaget og grav frem med bare nevene.  Det er uklart om barnets foreldre klarte seg etter angrepet, men store deler av området ble lagt i ruiner etter angrepet. Det er meldt om flere dødsfall, inkludert på barn etter angrepet.

Det er ikke klart hvem som står bak angrepet. I tillegg til å kjempe mot regjeringsmaktene, kjemper flere aktivistgrupper også mot hverandre i landet.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus