Meny

Årets feteste bruktbilreklame?

Jans kreative bruktbilannonse tar av på nettet

Da Jan Rolf Jakobsen fant ut at han måtte selge bilen sin, valgte han å legge ned litt ekstra innsats i bruktbilannonsen. Er dette årets råeste bruktbilannonse?

– Det har tatt helt av og telefonen har nesten ikke stått stille med medier som ringer, forteller Jakobsen til ABC Nyheter.

Han la ut annonsen på finn.no og videoen på YouTube og Facebook søndag, men etter at avisa Nordlys omtalte videoen torsdag har den tatt helt av.

Er det tidenes råeste bruktbilannonse? Se videoen øverst i artikkelen og døm selv.

Radiostyrt helikopter

Videoen er spilt inn i -17,5 grader i Harstad over en time og Jakobsen har brukt et radiostyrt helikopter til å filme noen av scenene. I tillegg er videoen full av tekniske effekter og har et svært profesjonelt utrykk. Totalt brukte han cirka 14 timer på videoen.

Les også: Slik selger du en sliten Nissan

– Jeg gjorde det hovedsaklig av to grunner. Jeg har tid og energi til å gjøre det, og ikke minst har en vært tålmodig dame. Samtidig er det en mulighet til å vise fram hva jeg kan, sier den videointeresserte boligfotografen fra Harstad.

Ikke fått bud

Men selv om Audi A4-bilen har fått mye oppmerksomhet er den fortsatt ikke solgt.

– Jeg har ikke fått noen bud på den enda, men flere har tatt kontakt og det er et par av dem som virker genuint interesserte. Jeg har allerede bestilt ny bil som ikke kommer før om en måned så jeg har god tid til å vente, sier han til ABC Nyheter.

Den neste bilen blir en splitter ny Audi A5 med quattro og automatgir.

Les også: Heftig norsk bilvideo imponerer verden

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus