«The Terminator» lurte trimmere:

– Har jeg ikke sett deg før?

Arnold Schwarzenegger dro på treningsstudio i hysterisk skjult kamera-video for å promotere en god sak.

Den tidligere guvernøren, skuespilleren og kroppsbyggeren tok på seg parykk og løsbart for å gli inn i mengden som en personlig trener på Gold gym i Los Angeles. Med sin karismatiske østerrikske aksent var det mange som gjennomskuet stuntet.

Se den hysteriske videoen øverst i artikkelen.

Bakgrunnen for videoen er et samarbeid Schwarzenegger har med Omaze for å samle inn penger til den veldedige organisasjonen After-School All-stars, som bidrar til å hjelpe barn og unge fra fattige familier i USA med aktiviteter og læring etter skoletid. Schwarzenegger var med å starte organisasjonen i 1991.

Se også: Greg lurer flypassasjerer med skjult kamera

Denne videoen er med å skape publisitet rundt en konkurranse arrangert av Omaze der man kan vinne en dag med Schwarzenegger og kjøre rundt med han i hans egen tanks(!). Arrangørene lover også muligheter til å trene med superstjernen i tanksen i tillegg til å «få ødelegge ting».

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus