OBS: STERKE BILDER!

Frigir brutalt overfallsvideo fra ran i Birmingham

Politiet: – Dette er noe av det mest kvalmende vi har sett.

Det var 15. Desember at den 51 år gamle mannen var på vei hjem fra et bursdagsselskap da han ble brutalt slått ned av to ukjent gjerningsmenn. Mens mannen ligger bevisstløs på bakken fortsetter gjerningsmennene å sparke på mannen og lete gjennom lommene hans.

Se de dramatiske overvåkningsbildene øverst i artikkelen. (Vi advarer mot sterke bilder!)

Offeret: – Meld dere!

Man kan se i videoen at før han blir slått ned, blir det kastet en keramikkplate på mannen. Mens han ligger på bakken og blir sparket kjører det forbi flere biler. Det er disse sjåførene politiet nå ønsker å komme i kontakt med.

Les også: Ny voldelig trend sjokkerer i Storbritannia og USA

– Jeg bønnfaller dere om å melde dere og gi politiet informasjon som kan føre til en pågripelse og siktelse av disse feige gjerningsmennene, sier den overfalte mannen i en pressemelding fra politiet i West Midlands , ifølge tv2.no.

Vil ikke se opptaket

Han måtte sy flere sting i hodet og vil få permanente merker etter hendelsen. Han har selv ønsket å ikke se opptaket.

– Etter råd fra andre, har jeg valgt å ikke se opptaket, men jeg vil at slike feige gjerningsmann skal vite at den psykiske skaden dere har gitt uskyldige mennesker kan være uopprettelig.

Ranet

Mennene fikk med seg en klokke og en mobiltelefon fra mannens lommer før de forsvant og etterlot den svært forslåtte og bevisstløse mannen alene på fortauet. Til slutt kom en forbipasserende som stoppet og tilkalte politi og ambulanse.

Les også: Brutalt angrep på jente (16) gikk verden rundt

– Opptaket taler for seg selv - det var et forferdelig, uprovosert angrep på en uskyldig mann som var på vei hjem etter en kveld på byen som etterlot ham langvarige skader, sier sjefsetterforsker Dawn Miskella i pressemeldingen som er gjengitt av TV2.

– Jeg ber om at de som kjørte forbi åstedet om å ta kontakt med oss. Dere skjønte kanskje ikke hva som skjedde der og da, men informasjonen deres kan være avgjørende for at vi finner de ansvarlige, forteller han.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus