Seks sekunder lange magiske fortellinger

Seks sekunders minivideoer laget med appen <a href="https://vine.co"Vine</a er blitt en av de store trendene på nett. Og en av sjangerens mestere er amerikanske <a href="https://twitter.com/FinalCutKing"Zach King</a.

Ved hjelp av appen Vine lager videokunstneren King små klipp som er egnet til å skape fascinasjon og forundring. I Kings uvanlige verden kan kattunger løftes ut av en dataskjerm, og en MacBook Air gjør nettopp det navnet tilsier - den flyter i luften.

Om det er noe som får Zachs videoer til å skille seg ut, er det kanskje den underfundige humoren som preger hans arbeid.

I et intervju med britiske medier forteller King at han allerede kan leve av kunsten gjennom sponsoravtaler som bygger på videoenes store popularitet. Men han innrømmer å ha ambisjoner om å ta skrittet videre og lage mer krevende prosjekter.

– En dag vil jeg regissere spillefilmer. Action- og eventyrtitler hadde vært drømmen. Men jeg elsker å lage nettvideoer inntil videre, og jeg har et stort publikum, forteller han til The Independent.

Personvernpolicy