Menn tatt av kjempebølge på veien

Mens de to mennene går på veien ved sjøen i West Cork i Irland, kommer en diger bølge og skyller dem av gårde. Den ene av mennene filmer det hele.

Voldsomme vinder og voldsomt regn herjet Irland mandag.

Fagforeningsarbeider Jimmy Griffin og fiskemottakeier John Murphy gikk langs veien ved Sheep’s Head Peninsula mandag for å sjekke om det var trygt å være der for de ansatte.

Se også: Se kjempebølgene skylle innover Wales

Murphy filmet det hele, for å kunne vise sine kunder at veien ikke var kjørbar, og at han derfor ikke kunne levere varene som avtalt.

Som man kan se i videoen øverst i artikkelen, skyller etter hvert bølgene innover veien de går på. Plutselig kommer en bølge så stor, at begge mennene blir dratt av gårde. Heldigvis blir de ikke med ut på havet, men blir liggende igjen i en grøft. Hele tiden har Murphys kamera filmet det som skjer.

Se også: Kjempebølge tok flere i Spania og Portugal

Griffin og Murphy slapp unna med noen blåmerker, men er blitt kritisert i ettertid for at de gikk langs veien under værforholdene som var. Mange mener det er et mirakel at mennene overlevde.

I 2011 stod en kinesisk reporter altfor nærme sjøen, da hun skulle rapportere om været. Se videoen her:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus