Kuldesjokk for hete amerikanere

De fikk kanskje som fortjent, de bikinikledte strandgjestene i Los Angeles som sendte videohilsener til iskalde slektninger på østkysten. For plutselig kom snøballene seilende.

Nordlige og østlige deler av USA har de siste ukene slitt med uvanlig store mengder snø og lave temperaturer. Men på den solfylte vestkysten er været bra nok til å sole seg på stranda.

Se også: Utrospøken som gikk fryktelig galt

Det synes komiker og talkshowverten Jimmy Kimmel er urettferdig, og sendte fetteren sin Sal til stranda i Los Angeles for å jevne ut forskjellene mellom øst og vest. Mens intetanende strandgjester foran kamera sender hilsener til kalde slektninger på østkysten, bombarderes de plutselig med snøballer.

Se de iskalde angrepene i videoen øverst i artikkelen

De fleste som blir offer for snøballkastingen blir stående stille sjokk. Men én mann vet å ta igjen...

Jimmy Kimmel er kjent for å lure folk på gata i talkshowet sitt. I september i fjor ble folk lurt til å tro at de måtte smake på den nye iphonen. Se spøken her:

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus