Årets mest sette videoer - nummer 23

Badende tvillinger rører en hel verden

De var bare dager gamle. Men de badende franske tvillingene er allerede blitt kjent over hele verden, der de klamrer seg til hverandre. De kapret også en plass blant våre mest sette videoer i 2013.

9. desember: I dag har vi funnet fram en video som har rørt en hel verden, og våre lesere.

Tvillingene, en gutt og en jente, blir massert i badebaljen av en sykepleier, i et forsøk på å etterligne livet i magen. Det hele ble filmet, og lagt ut på Internett, der videoen raskt ble svært populær.

Sonia Rochel er sykepleier ved Clinique de la Muette in Paris, og ønsker å vise metoden for å etterligne livet inne i magen, i et forsøk på å skape trygghet og nytelse for de små. Massasjen foregår i 15 minutter og kalles «Thalasso Bain Bébé Jumeaux» på fransk, et slags spa for nyfødte.

Se videoen øverst i artikkelen.

Hver dag i desember vil vi i ABC Nyheter trekke frem en av de mest sette videoene gjennom 2013. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover, til vi nyttårsaften avslører årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller du vil se igjen.

Se videoene vi har presentert tidligere:

Nummer 24: Fant mumie på loftet

Nummer 25: Se barnets første møte med glattisen

Nummer 26: Elsker rømte ut vinduet i sengetøyet

Nummer 27: – Stor asteroide vil sannsynligvis treffe jorda

Nummer 28: Her skjeller presten ut fotografen

Nummer 29: Bikinibilder vekker harme

Nummer 30: Her går det rundt for Dreamliner

Nummer 31: – Hjelp, flyet lander på oss!

Personvernpolicy