Årets mest sette videoer - nummer 24

Fant mumie på loftet

Da ti år gamle Alexander Kettler lekte alene på bestemors loft fant han gjorde det som kanskje er drømmefunnet: En ekte egyptisk sarkofag. Det var så spesielt at denne videoen kapret plass nummer 24 blant våre mest sette videoer i 2013.

8. desember: I dag handler det om et helt spesielt funn. Alexander Kettler i den tyske byen Diepholz lekte på bestemorens loft da han gjorde den utrolige oppdagelsen.

– I en av de tre kistene fant vi til vår overraskelse en mumie. Først åpnet vi de minste kistene, og der var det en dødsmaske, og denne krukken som viste seg å være en kanopisk krukke, forteller faren.

Alexanders pappa sier han aldri hadde mistenkt at det skjulte seg en mumie på loftet. Og dette var trolig en hemmelighet som det ikke var meningen at de skulle oppdage.

Se videoen øverst i artikkelen.

Hver dag i desember vil vi i ABC Nyheter trekke frem en av de mest sette videoene gjennom 2013. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover, til vi nyttårsaften avslører årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller du vil se igjen.

Se videoene vi har presentert tidligere:

Nummer 25: Se barnets første møte med glattisen

Nummer 26: Elsker rømte ut vinduet i sengetøyet

Nummer 27: – Stor asteroide vil sannsynligvis treffe jorda

Nummer 28: Her skjeller presten ut fotografen

Nummer 29: Bikinibilder vekker harme

Nummer 30: Her går det rundt for Dreamliner

Nummer 31: – Hjelp, flyet lander på oss!

Personvernpolicy