Årets mest sette videoer – nummer 25

Se barnets første møte med glattisen

Vi lar oss sjarmere når vi får se verden gjennom et barns øyne. I november publiserte vi den søte videoen av ei lita jentes første møte med vinter og is. Videoen ble den 25. mest sette i år.

7. desember: Som liten er alt nytt og spennende. Selv en liten islagt pytt blir gjenstand for nysgjerrig utprøving, som i videoen fra Russland. Her tramper ei lita jente for første gang rundt på isen i en sølepytt, før det hele ender i et stup framover, med hode først ned i bakken.

Se den sjarmerende videoen øverst i artikkelen

Hver dag i desember vil vi i ABC Nyheter trekke frem en av de mest sette videoene gjennom 2013. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover, til vi nyttårsaften avslører årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller du vil se igjen.

Se videoene vi har presentert tidligere:

Nummer 26: Elsker rømte ut vinduet i sengetøyet

Nummer 27: – Stor asteroide vil sannsynligvis treffe jorda

Nummer 28: Her skjeller presten ut fotografen

Nummer 29: Bikinibilder vekker harme

Nummer 30: Her går det rundt for Dreamliner

Nummer 31: – Hjelp, flyet lander på oss!


Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus