Årets mest sette video – nummer 26

Elsker rømte ut vinduet i sengetøyet

Er dette sant, eller bare et reklamestunt? Videoen av elskeren som rømmer ut vinduet, mens ekteparet krangler på balkongen er i hvert fall så morsom at den ble den 26. mest sette videoen i år.

6. desember: I dag trekker vi opp igjen videoen fra Brasil, som kanskje bekrefter alle klisjeene om hva som skjer når mannen kommer hjem og finner kona til sengs med elskeren sin.

Den rasende ektemannen krangler så busta fyker med kona på balkongen, mens elskeren rømmer ut gjennom vinduet, hengende i sengetøyet. Tilslutt må han reddes av brannmannskapene som har kommet til unnsetning.

Flere har spekulert i om dette bare er et reklamestunt, som utgir seg for å være ekte. Men morsom er videoen uansett. Se den her.

Hver dag i desember vil vi i ABC Nyheter trekke frem en av de mest sette videoene gjennom 2013. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover, til vi nyttårsaften avslører årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller du vil se igjen.

Se videoene vi har presentert tidligere:

Nummer 27: – Stor asteroide vil sannsynligvis treffe jorda

Nummer 28: Her skjeller presten ut fotografen

Nummer 29: Bikinibilder vekker harme

Nummer 30: Her går det rundt for Dreamliner

Nummer 31: – Hjelp, flyet lander på oss!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus