Årets mest sette videoer – nummer 27

– Stor asteroide vil sannsynligvis treffe jorden

Farene i verdensrommet fascinerer. Og særlig når det dreier seg om digre steiner som kan treffe jorda. Videoen der NASA forteller om sannsynligheten for at en asteroide vil kollidere med oss, ble den 27. mest sette videoen i 2013.

5 desember: I mars suste en meteoritt gjennom jordas atmosfære, og skapte en voldsom trykkbølge og store ødeleggelser da den traff bakken i Russland. I etterkant blusset igjen interessen opp for farer fra verdensrommet.

– Det er en 30 prosent sjanse for at en kollisjon med styrke fem megatonn vil treffe jorda i dette århundret, sier forsker og tidligere astronaut Ed Lu i videoen som ble den 27. mest sette videoen hos ABC Nyheter i år.

Se videoen øverst i artikkelen

Hver dag i desember vil vi i ABC Nyheter trekke frem en av de mest sette videoene gjennom 2013. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover, til vi nyttårsaften avslører årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller du vil se igjen.

Se videoene vi har presentert tidligere:

Nummer 28: Her skjeller presten ut fotografen

Nummer 29: Bikinibilder vekker harme

Nummer 30: Her går det rundt for Dreamliner

Nummer 31: – Hjelp, flyet lander på oss!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus