Årets mest sette videoer – nummer 28

Her skjeller presten ut fotografen

Presten ble mildt sagt irritert på fotografen under bryllupseremonien. Se videoen av presten og det forskrekkede brudeparet ABC Nyheter publiserte i september, som ble den 28. mest sette videoen i 2013.

4. desember får du et gjensyn med presten i USA som syntes bryllupsfotografen ble for nærgående, og truet med å avslutte hele bryllupsseremonien.

Se videoen øverst i artikkelen

Ifølge en amerikansk bryllupsplanlegger er det visstnok ikke helt uvanlig at prester lar seg irritere over ivrige fotografer.

Hver dag i desember vil vi i ABC Nyheter trekke frem en av de mest sette videoene gjennom 2013. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover, til vi nyttårsaften avslører årets mest sette video.;

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller du vil se igjen.

Se videoene vi har presentert tidligere:

Nummer 29: Bikinibilder vekker harme

Nummer 30: Her går det rundt for Dreamliner

Nummer 31: – Hjelp, flyet lander på oss!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus