Årets mest sette videoer - nummer 29

Bikinibildene som vekket harme

I februar kom bikinibildene fra Sports Illustrated, som er tatt i alle verdensdeler. Men flere raste over bildene de mente var stereotype. Videoen ble den 29. mest sette hos ABC Nyheter i 2013.

3. desember presenterer vi saken om bikinibildene fra hele verden som stod på trykk i Sports Illustrated. Noen av bildene lå ute på Sports Illustrateds nettsider skapte debatt, fordi flere mente at de var stereotype, og presenterte afrikanere som «primitive, nesten usiviliserte».

Se videoen øverst i artikkelen

Bildene i Sport Illustrated viste bikinimodellen i alle verdensdelene, og hadde til og med bikinibilder fra Antarktis.

Hver dag i desember vil vi i ABC Nyheter trekke frem en av de mest sette videoene gjennom 2013. Vi begynte med nummer 31 på lista, og klatrer oss oppover, til vi nyttårsaften avslører årets mest sette video.

Følg med, så får du sjansen til å se spektakulære, morsomme, sjokkerende, rørende og triste videoer du kanskje gikk glipp av, eller du vil se igjen.

Se videoene vi har presentert tidligere:

Nummer 30: Her går det rundt for Dreamliner

Nummer 31: – Hjelp, flyet lander på oss!

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus