Vi er alle like på Internett

Designeren Thomas Jullien laget video basert på over 800 tilfeldige bilder av samme motiv.

Bildedelingstjenesten Instagram har blitt et av de mest populære sosiale mediene de siste årene. Folk tar bilder av det meste de kommer over, legger på et passende filter og deler det med resten av verden. Og mange tar bilder av nøyaktig det samme.

Se også: President la ut video på Instagram der han råkjører i 241 km/t

Lagde video av bilder

Designeren fant over 800 bilder som folk hadde tatt av omtrent de samme motivene og satte dem sammen til en liten video på halvannet minutt. Nå tar den av på sosiale medier.

Se videoen øverst i artikkelen.

Tok av på nettet

Jullien la videoen ut på nettstedet Vimeo for en drøy uke siden, og allerede har den fått over 700.000 visninger. Bildene viser alt fra dagligdagse hendelser som å vente på t-banen, til bilder av monumenter som Triumfbuen i Paris og Camp Nou i Barcelona. Totalt er det brukt 852 bilder fra 852 forskjellige brukere.

Les også: Opprør på skole etter sex-rykter på Instagram

Jullien sier at han ønsket å lage en struktur i kaos og at videoen viser de endeløse mulighetene som finnes i sosiale medier.

Finner du ditt bilde i mylderet? Da vil Jullien ha tilbakemelding fra deg her.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus