Meny

Ukas mest sette videoer:

Fikk du med deg latterbrølet i Stortinget?

Fikk du med deg latterbrølet i Stortinget?
Kathrine som ringte bekymret til Slottet med et spørsmål, en utroskapsspøk som gikk fryktelig feil og Jonas Gahr Støre som fikk hele Stortinget til å bryte ut i latter. Det er bare noen ukas mest sette videoer hos ABC Nyheter. Se dem her.

Her spør hun Slottet om kronprinsparet skal skilles

Katrine Angelica Østlyng ringte bekymret til Slottet etter å ha hørt rykter om at kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit skulle skilles. (Les artikkelen her)

Komikeren Roman sa han hadde vært utro - da skjedde dette

Internett-humoristen Roman Atwood skulle spøke med kjæresten ved å la henne tro at han hadde vært utro. Den spøken slo hardt tilbake på ham selv. (Les artikkelen her)

Støre utløste latterbrøl i Stortinget

Se utrykket til Jonas Gahr Støre, idet han skjønner hva han har sagt til finansminister Siv Jensen i Stortinget. (Les artikkelen her)

Giftig slange dukket opp i frontruta – så skjer dette...

Vennene kjørte i 70 km/t da de oppdaget den giftige slangen. Så skjer det noe som får dem til å hoppe til... (Les artikkelen her)

Her «rømmer» gigantisfjellet 

Et isfjell på størrelse med Singapore brøt seg i slutten av oktober løs fra en isbre i Antarktis. Nå har NASA frigitt bildene av isfjellet før og etter kalvingen. (Les artikkelen her)

Bilberging på russisk

Det er ingen sak å dra en bil opp av vannet når man er så rutinert som disse karene.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus