Kassamann jagde butikkraner med machete

Den bevæpnede butikkraneren måtte ta beina fatt.

Politiet i New York har frigitt overvåkningsbildene fra det utrolige ransforsøket på Long Island. Avfyrte skuddEn maskert og bevæpnet raner kommer inn i « Stop & Shop Deli » og ber om pengene i kassa. Butikkmedarbeideren nekter og da avfyrer raneren et skudd. Da har butikkarbeideren fått nok og henter en machete-kniv fra under disken og jager butikkranren på dør. Se også denne: Ranet gikk ikke helt etter planen–Jeg er stolt av han. Han var flink, men det var alt for farlig. Han satte seg selv i fare, men jeg er glad for at han er ok. Han er heldig som ikke ble skadet, sier butikkeier, Eena Alvarado til NYPost. Hun er også tante til den modige butikkarbeideren som hun ønsker å holde anonym.Trodde ikke pistolen var ekte Alvarado sier at nevøen først ikke trodde pistolen var ekte. Det var først da han fant tomhylsen og hullet etter skuddet i veggen, at han forsto at den var høyst ekte. Politiet: - Han var heldigPolitiet på sin side vil på det sterkeste advare andre mot å gjøre noe lignende. –Butikkarbeideren var veldig heldig. Vi vil i slike situasjoner anbefale å følge personens krav. Hvis en mann med pistol skyter mot deg, så er det nok best å gjøre som han sier og gi fra seg pengene, enn å ta sjanser, sier politioverbetjent Kevin Beyrer til NYPost.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus