Niåring snek seg med fly til Las Vegas uten billett

Politiet tror han forsøkte å rømme fra foreldrene i Minneapolis.

Det er startet full etterforsking på Minneapolis/St. Paul International Airport etter at en ni år gammel gutt klarte å snike seg med et fly til Las Vegas forrige torsdag.

Snek seg forbi tre sikkerhetspunkter

Gutten, som trolig har rømt fra foreldrene, snek seg forbi både flyvakten, sikkerhetssjekken og gaten uten billett eller boardingkort.

Les også: Far tvinger femåring til å fly et fly

Det var først kabinpersonalet på Delta-flyet som ante ugler i mosen da gutten ikke sto på listen over barn som flyr alene. Da flyet landet i «Sin City» ble gutten tatt i varetekt og overlatt barnevernet.

- Ikke hørt om noe lignende

- Det at barnets handlinger ikke ble oppdaget før han var på flyet er bekymringsfullt. Mer enn 33 millioner passasjerer reiser gjennom flyplassen hvert år og jeg har ikke hørt om en lignende hendelse på flyplassen på mine tretten år her, sier pr-sjef for Minneapolis-flyplassen Patrick Hogan i en uttalelse til ABC News.

Var på flyplassen dagen før

Gutten var også sett på flyplassen dagen før. Da skal han ha tatt en bag fra bagasjebåndet og bestilt en lunsj på restauranten utenfor sikkerhetssjekken. Etter å ha spist, skal han ha fortalt servitøren at han skulle på do, men han forlot bagen og regningen og forlot stedet.

Se også: Piloten grisepratet for åpen mic

Både Delta Airways og flysikkerhetstjenesten vil etterforske episoden. Gutten må belage seg på en flytur tilbake til Minneapolis.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus