Se den dramatiske oppsigelsen

De fleste av oss har en eller annen gang opplevd frustrasjoner i arbeidslivet. Kanskje var det vanskelig å gjøre sjefen helt fornøyd? Eller gikk arbeidet muligens utover hverdagen, helt til begeret nesten fløt over?

Slik følte i hvert fall Marina Shifrin seg da hun jobbet for et reklamebyrå i Taiwan. Hun drømte om å si opp fra jobben. Helst på en dramatisk og slående måte. Å fortelle sjefen en gang for alle hvordan hun virkelig hadde det.

De fleste som har slike tanker bestemmer seg kjapt for at det er best å ikke sette dem ut i livet. Men Shifrin valgte å ta det dramatiske steget. Hun gjorde drømmen til virkelighet, ved å legge ut en video på nett der hun sier opp på YouTube.

Hun sa fra klart og tydelig: – Nå orker jeg ikke mer.

Og hun har fått oppmerksomheten hun gjerne ville ha. Så var det dette som skulle til, for at Shifrin skulle finne sin vei i livet? Eller vil kanskje arbeidsgivere i all fremtid tenke seg om minst et par ganger, før de gir Marina Shifrin en ny sjanse?

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus