Hunden avslørte at Finn (7 mnd.) ble mishandlet

Hunden Killian gjennomskuet barnevakten.

At hunden er menneskets beste venn er viden kjent. Familien Jordan kan i alle fall takke hunden Killian for at han reddet sønnen fra barnemishandling.

Les også: Hund reddet treåring fra å fryse ihjel

Det var i fjor at familien flyttet til byen Charleston i South Carolina i USA. De trengte en barnevakt til syv måneder gamle Finn og valget falt på 22 år gamle Alexis Kahn.

– Hun virket som hun passet bra til jobben, sier Benjamin Jordan til WCSC News.

Reagerte på barnevakten

Men hun klarte ikke å lure familiens hund som hver gang reagerte på henne. Gjentatte ganger forsøkte hunden å komme mellom henne og babyen.

Les også: Hund reddet baby fra å drukne

Etter fire-fem måneder ante familien ugler i mosen og valgte å finne ut hvorfor hunden reagerte.

Tok skjulte opptak

Mor Hope kom på ideen med å legge en iPhone under sofaen som kunne ta opptak av hva som skjedde i huset mens Alexsis var alene med Finn.

Les også: Hund hjelper blind hund

Da de hørte opptaket ble de lamslått.

I opptaket kunne man høre at lille Finn gråt og at barnevakten skrek og bannet mot barnet. Man kunne ogås høre at hun klapset til det forsvarsløse barnet.

Les også: Hund reddet eier fra togskinnene

– Kan ha reddet liv

Få uker senere ble barnevakten pågrepet av politiet og ble denne uken dømt til mellom ett og tre års fengsel. Hun blir også registrert som barnemishandler og kan aldri mer jobbe med barn.

– Dette er fantastiske nyheter. Å vite at dette potensielt kan ha reddet et annet barns liv. Hadde ikke hunden reagert og min kone sagt at vi måtte gjøre noe, så kunne Finn blitt drept. Man vet aldri, sier Benjamin Jordan til WCSC News.

Se også denne rørende hundevideoen: Førerhunden reddet livet deres

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus