Tok livet av mannen sin åtte dager etter bryllupet

Da Cody Johnson lovet troskap «til døden skiller oss ad», kunne han umulig vite at døden skulle komme bare åtte dager senere. Og at hans nygifte ektefelle skulle være den hovedmistenkte bak dødsfallet.

Til tross for vennenes advarsler giftet Cody Johnson seg med Jordan Linn Graham 29. juni i år. Det gikk bare åtte dager før Cody forsvant - mens ekteparet spaserte sammen i en nasjonalpark.

Flere dager senere ringte Jordan Linn Graham politiet og sa hun hadde funnet liket av sin mann nedenfor stupet ved foten av fjellskrenten. Politiet trodde ikke på forklaringen, og denne uken måtte 22-årige Jordan Linn Graham møte i retten i Montana, USA - anklaget for forsettlig drap.

Jordan Linn Graham hadde på forhånd sagt til vennene at hun angret på ekteskapet og at hun hadde til hensikt å fortelle det til Cody mens de gikk tur i skogen.

Se også: Innrømmer å ha drept i YouTube-video

FBI hevder at Graham ikke bare drepte sin mann, men også forsøkte å lyve om mannens død etterpå. Da parkvokteren hentet mannens døde kropp påpekte han nemlig at det var en underlig tilfeldighet av Jordan Linn Graham oppdaget sin avdøde mann på denne måten.

Da skal enken ha sagt at hun gikk nettopp hit for å lete, fordi dette var en utsikt Cody Johnsen hadde drømt om å se en gang før han døde.

Les også: Drepte kona - la ut bilde på internett

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus