Premier League-spiller drapstrues etter One Direction-takling

Boyband-stjerne kastet opp etter takling fra Gabriel Agbonlahor. Fansen kommer med drapstrusler.

Lørdag ble det holdt veldedighetskamp på Celtic Park i Glasgow for den tidligere Celtic-spilleren, laukemirammede Stiliyan Petrov. Men det var helt andre personer som stjal søkelyset etter kampen. For drøye fem minutter ut i andre omgang var Aston Villa-spilleren Gabriel Agbonlahor litt for hard i en takling på One Direction-sangeren Louis Tomilnson og sistnevnte gikk ned for telling.

Tenåringsidolet klarte ikke å fortsette og måtte hinke av banen. Vondt ble til verre da han kastet opp på sidelinjen. Etter kampen gikk fansen til frontalangrep på Agbonlahor.

– Denne fyren som skadet kneet til Louis, jeg skal skade ansiktet ditt. Du bør si unnskyld slik at jeg hører det, ellers skal jeg finne deg og drepe deg, skriver en ung jente på Twitter.

En annen truer med å kutte av "Gabbys" edlere deler. Villa-spilleren får også massiv støtte fra fotball-fans over hele England.

Selve kampen, som var mellom Celtic XI og et legende-lag satt sammen av Petrov endte 5-3 i favør Petrovs legender.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus