Dette er verdens rareste sexlover

SEX: I amerikanske byer finner man noen av de merkeligste sexlovene i verden. Foto: Colourbox.com
SEX: I amerikanske byer finner man noen av de merkeligste sexlovene i verden. Foto: Colourbox.com

I Minnesota er det ikke lov å ha sex med en levende fisk, mens de i Utah kan ha sex med dyr så lenge det utføres for å tjene penger.

Lover er opprettet for å holde oss trygge og hindre folk fra å gjøre feil. Ofte er en lov opprettet etter noe en person allerede har gjort.

Nettstedet The Celebrity Cafe har nå listet opp noen av verdens merkeligste lover - eller bare sexlover om du vil.

At lystene er ulike fra person til person er ingen hemmelighet, men man skal nok være glad for at flere av lovene nevnt under ikke ville vært tillatt i Norge.

1. I Carlsbad, New Mexico, kan man i lunsjpausen ha sex i en parkert bil. Kriteriet er at man trekker for gardinene.

2. Kjenner du deg nøden og bare MÅ ha en lastebilsjåfør når du er i Harrisburg, Pennsylvania, kan det være greit å vite at det er ulovlig å ha sex med en lastebilsjåfør i en bomstasjon.

Les også: – De med mest penger har oftest sex

3. Bileiere i Cottonwood, Arizona, burde ha nok luft i dekket og sittet i forsetene, ellers kan det bli dyrt. For par som har sex i en bil med flate dekk vil bli bøtelagt. Boten vil bli fordoblet om man har hatt sex i baksetet.

4. Idaho må være stedet for alle som kun ønsker seg en kjapp en. Der er det nemlig ikke lov å engasjere seg i noen form for offentlig hengivenheter i mer enn 18 minutter.

5. Skulle du komme utfor en ulykke i Tremonton, Utah, kan du slå fra deg tanken om å ha sex i en sykebil. Kvinner har nemlig ikke lov å ha sex i kjøretøyet.

6. I Utah er det ikke lov å ha sex med dyr, men gjør du det for å tjene penger, er det ifølge loven helt greit.

Les også: – Sex kan gjøre deg sju år yngre

7. Er du i matbutikker i Newcastle, Wyoming, er det ikke lov å ha sex i kjøttfryserne.

8. For kvinner som er glade i biljard kan det være nyttig å informere om at det i Anniston, Alabama, ikke er lovlig å betale biljard-regningen med sex.

9. Er du glad i å fiske eller ta med rifla ut i skogen for å jakte, pass på. I Oblong, Illinois, er det ulovlig å fiske eller jakte, mens man har sex - men kun på bryllupsdagen!

10. I Minnesota er det ulovlig å ha sex med en levende fisk. Det er også ulovlig å sove naken i samme stat, bare så det er sagt.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus