Meny

Aldri for sent å komme i form

Entusiaster fra Tjukkasgjengen i Moss viser at man kan ha det hyggelig og komme i form på en og samme tid.

Synes du det er vanskelig å motivere deg til å komme i gang med treningen?

Alle vet at det kan hjelpe å bli medlem av et treningsstudio, men det er som kjent en dyr fornøyelse. Alt du egentlig behøver er et godt humør og et oppriktig ønske om å komme i form, mener imidlertid Tjukkasgjengen. Den uformelle organisasjonen er spesielt populær i Østfold.

Ikke bare kan Tjukkasgjengen mosjonere og synge på en og samme tid, de utmerker seg også med sin dyktighet i bruk av sosiale medier. Hvis du selv har lyst til å komme deg opp av sofaen, kan du nemlig begynne med å gå til Tjukkasgjengens Facebookside.

Noen av våre lesere vil antagelig spørre seg hvorfor samtlige medlemmer i Tjukkasgjengen ser så påfallende sunne og friske ut. Men dette er utvilsomt en gjeng der alle kan bli med, så nå vet vi det helt sikkert: Det er virkelig aldri for sent å komme i form.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus