Jake Weir (33) ble begravet av murstein

Da Jake Weir (33) gjorde seg klar til å rive ned garasjen sin plasserte han seg på et litt uheldig sted.

Taket kollapset og begravet nesten Jake. Takket være venner kom han såvidt ut av restene, og deretter til sykehuset i hjembyen Spalding i England.

Legene mente at Jake trolig kom til å miste et ben, forteller den britiske avisen The Telegraph, men etter en lengre operasjon kom han likevel ut av opplevelsen i én bit.

Utrolig nok er Jake nå tilbake i fullt arbeid, bare 12 måneder etter uhellet.

- Jeg husker at veggen eksploderte og traff meg i ansiktet, forteller han til The Telegraph. - Jeg trodde jeg skulle dø, men da jeg så støvet samle seg på murstenene, innså jeg at jeg var i live. Da slo adrenalinet inn, og jeg begynte å krabbe ut av rotet.

Personvernpolicy