Sjokkeksplosjon på fortau i London

Det er noe som skjer fra tid til annen i London: Man går stille og rolig langs gaten, når bakken begynner å vibrere. Så eksploderer fortauet.

Charlie Brook hørte en eksplosjon rundt halv elleve fredag formiddag og gikk rett til sitt vindu der han bor, i London-bydelen Pimlico.

Der så hun et besynderlig hull i fortauet, og gikk umiddelbart for å hente kameraet. Mens Brook fortsatt filmet eksploderte hullet ytterligere to ganger, og det kom en kraftig flamme ut fra bakken.

Ifølge britiske medier skyldtes det antagelig en feil i elektriske ledninger under fortauet. Brook forteller til ABC Nyheter at hensikten med å filme episoden i utgangspunktet bare var å informere britiske myndigheter om at det var et hull i bakken. Så eksploderte det.

Til avisen The Guardian sier Brook at det var svært skummelt da flammene så begynte å skyte fra hullet.

– Selvfølgelig ble jeg redd, forteller hun.

– Hvem som helst kunne ha vært en person som spaserer langs fortauet når dette skjer. Dette er et svært trafikkert område.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus