Familieløs hund er naturtalent på surfebrettet

Eieren Omar von Muller forteller at den talentfulle hunden har lært seg det meste på egen hånd.

Omar von Muller ble så glad i hunden Jumpy at han kjøpte den selv om han visste han ble lurt. Hunden er nemlig ingen rasehund som selgeren hevdet, men han viste seg å være et naturtalent på skateboard og surfebrett.

von Muller er profesjonell dyretrener og står bak treningen av noen av mest vellykkede filmhundene noensinne - blant annet Uggie , en av hovedpersonene i filmen The Artist.

- Jeg ville egentlig ha en border collie, forteller Omar von Muller til ABC Nyheter. - Selgeren ville ha 150 dollar for hunden, men jeg forstod at det ikke var en ekte collie, og dro bare. Neste dag ringte eieren og sa at hunden var blitt så vill og energisk at han måtte få den avlivet. Da dro jeg tilbake og kjøpte hunden likevel.

Han forteller at det vi ser i videoklippet bare er en liten smakebit på det Jumpy er i stand til.

Så langt har Jumpy spilt i 21 reklamefilmer, og dyretreneren håper hunden har en lang fremtid foran seg som filmstjerne.

Han sier treningen gikk nesten av seg selv.

- Fra dag en ønsket han å gjøre ting for å få utløp for all energien sin. Da han lærte å spille frisbee begynte han å roe seg litt.

Du kan se flere klipp med Jumpy på Omar von Mullers YouTubeside.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus