Spilte Spice Girls - kastes på gaten

Spice Girls, sist sett under avslutningsseremonien for sommer-OL i London i fjor, er noe ufrivillig dratt inn i en utkastelsesdom i samme by på grunn av en 15 år gammel hitlåt. Foto: Matt Dunham (AP Photo)
Spice Girls, sist sett under avslutningsseremonien for sommer-OL i London i fjor, er noe ufrivillig dratt inn i en utkastelsesdom i samme by på grunn av en 15 år gammel hitlåt. Foto: Matt Dunham (AP Photo)

En 34 år gammel engelskmann som har terrorisert nabolaget med å spille en gammel Spice Girls-slager gjentatte ganger på høyt volum, blir nå kastet på gaten.

Retten har bestemt at en 34 år gammel Spice Girls-fan i London skal kastes på gaten for å ha spilt jentegruppens hitsingel fra 1998, «Viva Forever», gjentatte ganger på øredøvende volum.

Naboene til Gavin Townroe (34) i bydelen Nottingham i London har endelig fått medhold fra den lokale domstolen om at den ivrige Spice Girls-fanen ikke lenger kan få bo i nabolaget.

I over et år har Townroes nærmeste naboer vært terrorisert med høylytt popmusikk fra 34-åringens leilighet, noe han tidligere også er bøtelagt for.

Les også: - Glem ryktene om Spice Girls-gjenforening

Straffes hardt

Men etter et utall runder med den gamle Spice Girls-slageren på repeat har begeret nå blitt overfylt. Denne gangen straffes engelskmannen langt hardere enn før. Allerede førstkommende mandag blir han nødt til å flytte fra området.

– Til tross for flere advarsler, har Townroe vist en total mangel for respekt for sine naboer. Til tider har volumet vært så høyt at andre beboere har villet forlate området for å unnslippe musikken, sier namsmann Wayne Cliff til The Daily Mail.

I dommen som er utstedt fra Nottingham City Council, står det skrevet at Townroe har fått en begjæring om utkastelse, og at han i tillegg må betale saksomkostninger pålydende 913 pund (i overkant av 8.000 kroner, red.anm.).

Les også: Tina Turner blir sveitser

Ikke bare Spice Girls

En av naboene som har vært plaget med den høylytte popmusikken i over et år, sier at Townroe ikke bare har spilt Spice Girls på høyt volum.

– I ​​tillegg til Spice Girls har han også spilt annen musikk - som rock, dance og R’n’B. Jeg liker også musikk, og det er er greit at det spilles musikk en fredag​​ eller lørdag kveld, men musikk på full guffe syv dager i uken er svært vanskelig å håndtere. Noen ganger setter han på musikken i syv-åtte-tiden om morgen ... Jeg har ikke noe imot Spice Girls, men ønsker ikke høre på dem på det tidspunktet på morgenen, understreker Salah Alsayed overfor Daily Mail.

Flere underlige historier finner du her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden