Charlie Parker (3) temmer krokodiller og slanger

Charlie kommer godt overens med babyalligatoren Gump.

Blir han neste generasjons krokodillejeger? Se de eksklusive bildene.

Charlie Parker er kanskje bare tre år gammel, men han er allerede en ekspert i å temme farlige reptiler, og er den yngste rangeren i Australia - i hvert fall ifølge familien.

At Charlie har så godt håndlag med dyr, er likevel ikke noen stor overraskelse for de som kjenner ham. Treåringen er nemlig tredjegenerasjons ranger, og vokste opp på Ballarat reservatet i Victoria, Australia.

Les også: Hesten låser seg ut - og så alle vennene sine

Mange tenker kanskje tilbake til andre kjente australske krokodilletemmere, som Steve Irwin og filmkarakteren Crocodile Dundee. Førstnevnte døde i 2006 under innspillingen av en undervannsdokumentar etter å ha blitt stukket i hjertet av en piggrokke.

Forhåpentligvis vil ikke lille Charlie dele samme skjebne. Foreløpig ser det ut til å gå greit. Charlie håndterer både den 2,5 meter lange boaslangen Pablo og babyalligatoren Gump uten å vise et snev av frykt.

Faren, Greg Parker, er stolt av sin lille villdyrskriger, og forsikrer om at det ikke var foreldrene som presset sønnen til å leke med potensielt dødsfarlige dyr.

– Vi oppmuntret ham ikke. Charlie elsker reptiler. Som alle andre er det ting han er redd for, og ting han ikke er redd for i det hele tatt, sier faren til et australsk bildebyrå.

Les også: Her går hunden tur med hesten

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden