Mann til sykehus etter knivstikking i Ås

Mannen i 40-årene som torsdag ble stukket med kniv i magen i Ås i Akershus, er ikke livstruende skadd. En mann er pågrepet i saken.

Mannen ble påført ett knivstikk i magen. Han kom seg til Follo legevakt ved hjelp av familiemedlemmer, men legene der valgte å rekvirere luftambulanse til Ullevål sykehus i Oslo. Han var ved bevissthet hele tiden, og ble torsdag kveld operert.

– Han har en skade i buken, men det er ikke livstruende, opplyser operasjonsleder Børge Løge i Follo politidistrikt ved 22.30-tiden.

Les også: Kvinne knivstukket foran flere barn i Bergen

Politiet fikk melding om saken like etter klokken 17. En mann i 50-årene som bodde på stedet knivstikkingen skjedde, er pågrepet og siktet i saken.

– Det var gjerningsmannen som ringte politiet. Han fulgte politiets instrukser – ble på stedet og lot seg rolig pågripe. Han blir satt i politiets arrest til i morgen, sier operasjonslederen.

Det var fire personer til stede da knivstikkingen skjedde, og alle er avhørt av politiet. Etter politiets opplysninger var det en i utgangspunktet rolig samling som utartet til krangling.

Personvernpolicy