Vaskepott bak ren svindel

Politiet i USA har startet etterforskning etter at en amerikansk kvinne flere ganger skal ha brutt seg inn i hus for å ta husvasken – og legge igjen en regning på 75 dollar for arbeidet. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com
Politiet i USA har startet etterforskning etter at en amerikansk kvinne flere ganger skal ha brutt seg inn i hus for å ta husvasken – og legge igjen en regning på 75 dollar for arbeidet. Illustrasjonsfoto: Colourbox.com

Politiet i USA varsler oppvask etter at mystisk rengjører bryter seg inn i hus og rydder - før hun legger igjen regning og forsvinner.

Det høres nesten ut som et eventyr, der en god fe låser seg inn i hus og vasker rundt før hun flyr av gårde på sopelimen.

Dessverre er virkeligheten ikke fullt så skinnende. Den lukter også mer av svindel enn av grønnsåpe.

Nå har politiet i USA startet etterforskning etter at en amerikansk kvinne flere ganger skal ha brutt seg inn i hus for å ta husvasken. Deretter legger hun igjen en regning på 75 dollar for arbeidet.

Det melder nettstedet Orange.

I den siste episoden brøt kvinnen seg inn hos en familie i Westlake, Ohio, mens huseierne var borte og tenåringsdatteren sov i overetasjen.

Den mystiske rengjøreren tømte søpla, støvsugde teppet og ryddet opp i stua.

– Vi fikk totalt hakeslepp da vi kom hjem og skjønte hva som hadde skjedd. Hun hadde til og med vasket de skitne kaffekoppene til mannen min, forteller huseier Sherry Bush til nettstedet.

Les også: Reddet fra døden med et kyss

Ifølge Bush hadde rengjøringsfeen lagt igjen navn og nummer på en serviett - sammen med en regning på 75 dollar. Det fikk Bush til å tro at det kunne dreie seg om en forveksling, derfor ringte hun opp damen for å høre.

– Jeg spurte hva som hadde skjedd, og om hun kanskje hadde tatt feil hus. Det svarte hun at hun ikke hadde gjort.

– Hun fortalte at det er dette som er yrket hennes. Hun rydder og vasker. Men etter å ha sett kvaliteten på arbeidet, synes jeg 75 dollar er i meste laget. 15 dollar hadde vært en mer passende sum.

Ville du blitt glad om du hadde opplevd det samme? Skriv inn din kommentar i feltet under.

Les flere forunderlige historier på Skråstrek

Les flere nyheter

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden