Meny

To personer knivstukket på asylmottak i Ås

To personer knivstukket på asylmottak i Ås
En mann i 20-årene er pågrepet og to menn er sendt til Ullevål etter knivstikking på Bjørnebekk Asylmottak i Ås natt til mandag.

– To menn i 30-årene er stukket med kniv i overkroppen. Sykehuset opplyser at skadene er lettere, sier operasjonsleder Pål Andre Thorsby i Follo politidistrikt til NTB.

Den ene skadde er beboer på asylmottaket, den andre var på besøk.

– En iransk statsborger i slutten av 20-årene som bor på mottaket er pågrepet. Han var da ubevæpnet, og pågripelsen skjedde uten dramatikk. En springkniv er beslaglagt, sier Thorsby.

Ifølge politiets logg ble knivstikkingen meldt klokken 1.20 natt til mandag. Et kvarter senere fikk bevæpnet politi kontakt med de to skadde som ble fraktet ut og i sikkerhet av politiet og deretter kjørt til Ullevål med ambulanse.

Ytterligere et kvarter senere ble den mistenkte gjerningsmannen lokalisert inne på et rom. Derfra kom han frivillig ut etter at politiet tok kontakt, heter det i loggen.

– Foranledning til hendelsen er ukjent. Her må det avhør til ved hjelp av tolk før vi kan danne oss noe bilde av forløpet, sier Thorsby.

Politiet har sperret av åstedet, som vil bli undersøkt av kriminalteknikere på dagen mandag. (©NTB)


Vis større kart