Er dette verdens dårligste fantomtegning?

Er dette verdens dårligste fantomtegning?
Er dette verdens dårligste fantomtegning?

<pDet er kanskje verdens dårligste fantomtegning, men det var nok til å arrestere gjerningsmannen.</p

(ABC Nyheter): Politiet i Bolivia har arrestert en mann mistenkt for drap etter å ha benyttet seg av det som trolig er en av verdens dårligste fantomtegninger.

Vitnefremstillingen av gjerningsmannen viste en person som ganske riktig hadde øyne og munn. Men nesen så ut som en sopelime og håret minnet mest av alt om et gresstak.

Flåsete fortalt fikk det Trollmannen fra Oz til å fremstå som syndebukk.

Men tegningen var nok til å arrestere en person som nå sitter i varetekt mistenkt for drapet på en drosjesjåfør i mars, skriver avisen Daily Telegraph.

Med få spor å gå etter ba det bolivianske politiet publikum om hjelp for å spore opp drapsmannen. Det fikk en kvinnelig nabo til å lage en skisse av den mistenkte.

Den enkle tegningen har figurert mye i boliviansk media den siste tiden. Flere nyhetssendinger som presenterer fantomtegningen har også blitt lagt ut på YouTube og fått hundretusener av seere til å humre verden over.

Men til tross for at tegningen har blitt tildels latterliggjort, skal den ha vært nok til å pågripe den antatte gjerningsmannen.

I henhold til boliviansk lovgivning, kan ikke media identifisere den mistenkte. Derfor brukes fantomtegningen fortsatt for å skjule ansiktet til den pågrepne.

Under følger tre andre fantomtegninger etter mistenkte forbrytere. Det er usikkert om de førte til noen pågripelser.

Hentet fra: oddee.com.Hentet fra: oddee.com.

Personvernpolicy