Meny

Haluz

Haluz
Spill en sjarmerende Samorost-kloning gratis på nett.


Hva får du om du om du blander sammen en tjuvaktig fugl, en parabolantenne, vakker natur og en liten og blå helt? Svaret er det slovakiske spillet Haluz, som er et sjarmerende klikkespill beslektet med Samorost.

Faktisk minner Haluz så mye på storebror Samorost at det nesten kan kalles en ren plagiat. Men så lenge spillbarheten er der, velger vi å ikke klage.

Hele poenget i spillet er å følge etter den tjuvaktige fuglen for å spore opp den stjålte parabolantennen. Og for å få til det, må du klikke på det som er mulig å klikke på. Det er umulig å gjøre noe galt i spillet.

Haluz er slovakisk for grein, men det er også beslektet med ordet halusinasjon, og kan bety merkelig, drømmeaktig og morsomt.

Spillet spiller du ved å følge denne linken her. Og skulle du likevel stå fast eller ønske hjelp, er du velkommen til å bruke kommentarfeltet under.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus