Skilpaddebroen

Skilpaddebroen
Skilpaddebroen

Hvor mange ganger klarer du å komme over broen av skilpadder?


Verdens beste spill er det ikke. Men som en femminutters avveksling fra for eksempel oppvask eller jobb fungerer det helt utmerket, spillet hvor hele poenget er å komme seg over en bro av skilpadder.

Skjønner du ikke greia? Vel, se for deg en elv. Og i elven ligger det fem skilpadder og dupper side om side. Se så for deg at du skal frakte en eske over fra den ene siden til den andre. Hva gjør du? Du løper på skilpaddenes rygg, så klart.

Men skilpadder kan være nokså egenrådige, og før du vet ordet av det, kan det være at en av dem har funnet ut av livet på bunnen av elven er mer spennende enn livet i vannoverflaten. Dermed gjelder det for deg å passe på slik at du ikke faller i vannet.

Se selv hvor mange ganger du klarer å komme deg over elven - og hvor mange poeng du får underveis. Min personlige rekord er 390.

Skilpaddebroen prøver du her

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus