Figgles

Et elegant og annerledes spill hvor du spiller en bille på jakt etter stjerner.


I dette spillet styrer du en bille gjennom ulike brett. Men du trenger slett ikke være spesialist på insekter for å gjøre suksess, det holder at du plukker opp så mange stjerner som mulig underveis. Jo flere stjerner du klarer å rekke over innen tiden renner ut, dess fler poeng venter. Og poengene kan du bruke til å kjøpe oppgraderinger mellom hvert brett.

Å styre billen er enkelt. Det er bare å flytte mus-markøren i den retning du ønsker, så følger billen etter uansett hvor det måtte være. Men utfordringene står i kø, for flere av brettene du skal spille deg igjennom inneholder farer og fiender du må holde deg unna.

Spill Figgles

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus