Millioner lurer på hva reven sier

Millioner lurer på hva reven sier

Med over seks millioner hits på bare noen få dager har videoklippet "The Fox" fra komikerduoen Ylvis nærmest ved et uhell blitt årets sommerhit.

Det er blitt september, og endelig har en lang rekke engelskspråklige nettsteder kommet til enighet om hva som er årets sommerlåt: Sangen "The Fox" av norske Ylvis.

Ettersom ikke alle har fått med seg at Ylvis egentlig er en komikerduo, er spørsmålet på alles lepper naturligvis: Er "The Fox" den neste "Gangnam Style"?

Bård Ylvisåker forteller NTB at Ylvis har lagt merke til oppstyret:

– Vi sitter for tiden med hodene dypt nede i manus og forberedelser til tirsdagens premiere på TVNorge, og prøver å ikke tenke for mye på det som skjer med «The Fox» akkurat nå. Men det er klart at dette er utrolig moro.

Låten "The Fox" er produsert av Stargate, og Ole Martin Hafsmo har regissert videoen.

Men hva slags lyder lager egentlig reven? Det viser seg at den lager lyder som kan ligne på lydene fra både katten, uglen og hanen. Hvis du har lyst til å gjøre deg opp din egen mening kan du lytte til opptak av rever her.

Hvorvidt Ylvis virkelig kan konkurrere med PSY er derimot usikkert. Den nå legendariske musikkvideoen "Gangnam Style" har så langt blitt sett 1.7 milliarder ganger på YouTube.

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter.

Her finner du regler for kommentering.

Tor Strand, redaktør

Diskuter artikkelen her:

comments powered by Disqus

Hva kan vi bli bedre på?

Dine synspunkter er viktige i vårt kontinuerlige arbeid med å forbedre Startsiden. Derfor ber vi deg bruke cirka 3 minutter på en kort spørreundersøkelse.

Ja, jeg kan delta
Nei takk

Hilsen oss i Startsiden